Корисничка поддршка: 02 2772 272


Сервис за мобилни телефони


Брз Сервис до 30 минути

Професионално сервисирање на сите видови на мобилни телефони со најсовремена опрема.

Брз сервис на одредени модели на лице место по најниска цена.

servis ekran servis ekran

Екран

servis kamera servis kamera

Камера

servis baterija servis baterija

Батерија

servis zvucnik servis zvucnik

Звучник

Премиум Сервис Калкулатор

Пресметајте ја цената за посакуваните сервиси на Вашиот уред.

Бренд:

Модел:

Тип на сервис:

Останати сервиси

servis staklo servis staklo

Стакло

servis mreza servis mreza

Мрежа

servis kopcinja servis kopcinja

Копчиња

servis softver servis softver

Софтвер


Потребен ви е брз сервис?

Тука сме да ви помогнеме. Телефон: 072 666 555

servis mobilen